FilmaMeTitra.com

Don Jon ( 2013 )

Kohëzgjatja: 90 min  -   Zhaneri: |

Info Shqip
Nje djale nga New Jersey i perkushtuar pas familjes, shokeve te tij dhe kishes, eshte i dhene shume pas pornove saqe i pelqejne me shume pornot se seksi i vertete. Ai do te perpiqet te gjeje lumturi dhe intimitet me dashurine e tij te vertete.

Info English
A New Jersey guy dedicated to his family, friends, and church, develops unrealistic expectations from watching porn and works to find happiness and intimacy with his potential true love.

Shkarko filmin ne Nosupload

SI TE SHIKOJ NJE FILM?

Opinioni juaj: