Filma me titra shqip

Fast & Furious 6

Viti: 2013 Kohëzgjatja: 130 min Zhaneri: ,
Adresa jone zyrtare ne Facebook:

Info Shqip
Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.

Info English
Hobbs has Dom and Brian reassemble their crew in order to take down a mastermind who commands an organization of mercenary drivers across 12 countries. Payment? Full pardons for them all.

Shkarko nga Nosupload

SI TE SHIKOJ NJE FILM?

Opinioni juaj: