FilmaMeTitra.com

The Big Wedding ( 2013 )

Kohëzgjatja: 89 min  -   Zhaneri: |

Info Shqip
Don dhe Eli kanë qenë të martuar dhe kanë dy fëmijë, Laila dhe Xheredi gjithashtu kanë adoptuar edhe një djalë nga Kolumbia, Alehandron. Pas divorcit të tyre, Eli shkon larg dhe Doni «hedh grepat» te Bibi, shoqja më e mirë e Elit. Kur Alehandro është gati të martohet, ai informon Donin dhe Elin se ai kurrë nuk i tha nënës së tij biologjike e cila është shumë tradicionale se ata u divorcuan. Dhe ajo po vjen në dasëm kështu që ai u kërkon atyre të bëjnë gjoja si të martuar. Doni dhe Eli bien dakord, por me këtë veprim, Bibit i duhet të largohet nga jetët e tyre. Çdo ndodhë më pas?

Info English
A long-divorced couple fakes being married as their family unites for a wedding.
Shkarko filmin nga Nosupload

SI TE SHIKOJ NJE FILM?

Opinioni juaj: