FilmaMeTitra.com

The Kings Of Summer ( 2013 )

Kohëzgjatja: 95 min  -   Zhaneri: |

Info Shqip
3 shoke adoleshnte bejne aktin e fundit te pavaresise dhe vendosin te kalojne sezonin e veres duke ndertuar nje shtepi ne pyll dhe duke jetuar larg famijleve.

Info English
Three teenage friends, in the ultimate act of independence, decide to spend their summer building a house in the woods and living off the land.

Shkarko filmin ne Nosupload

SI TE SHIKOJ NJE FILM?

Opinioni juaj: