Filma me titra shqip

We’re The Millers

Viti: 2013 Kohëzgjatja: 110 min Zhaneri: ,
Adresa jone zyrtare ne Facebook:

Info Shqip
Dejvid Klarkut i grabiten paratë dhe droga. Më pas kërcënohet nga shefi i tij për pratë e mallit. Për ti dhënë zgjidhje gjithë kësaj rrëmuje, ai krijon një familje false, si pjesë për planin e tij për të lëvizur një sasi të vogël marihuane nga Meksika në SHBA….

Info English
A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico.

Shkarko filmin ne Nosuplod

SI TE SHIKOJ NJE FILM?

Opinioni juaj: